JOŠ JEDNA DOKTORSKA PARTIJA NIKOLE JOKIĆA! Srbin "sipao" sa svih strana, ostvario novi ČUDESAN TRIPL-DABL, ali nije mogao sve sam!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

neverovatan je

JOŠ JEDNA DOKTORSKA PARTIJA NIKOLE JOKIĆA! Srbin "sipao" sa svih strana, ostvario novi ČUDESAN TRIPL-DABL, ali nije mogao sve sam!

Košarka -

Srpski centar odigrao je maestralan meč, ali to nije bilo dovoljno da oslabljeni Denver izbegne poraz...

Novi tripl-dabl nezaustavljivog Nikole Jokića nije pomogao Denver Nagetsima da izbegnu poraz na gostovanju protiv Hjuston Roketsa (107:104).

Još jednom je Jokić nosio na leđima tim iz Kolorada, odigrao najefikasniju utakmicu u sezoni, ali jednostavno nije mogao sam.

Mestralni Srbin meč je završio sa 36 postignutih poena uz 21 skok i 11 asistencija i tako ostvario četvrti tripl-dabl u sezoni i ukupno 109. u karijeri. Nažalost, to nije bilo dovoljno za pobedu aktuelnog šampiona protiv raspoloženog rivala.

Nagetsi su dobro otvorili meč, vodili su veći deo utakmice i delovalo je da će nastaviti sjajnu seriju. Međutim, domaćin se nije predavao. U poslednjoj deonici napravili su preokret i nakon uzbudljive završnice stigli do šeste pobede u sezoni.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Vanvilt sa 26 poena, Šengun je ubacio 23, a Džef Grin 15.

U ekipi Majka Melouna, koji ni na ovom meču zbog povrede nije mogao da računa na Džamala Mareja, pored Jokića istakli su se Porter sa 25 poena, Gordon sa 16 i Redži Džekson sa 14 postignutih poena.

Nagetsima je ovo bio tek drugi poraz u sezoni i sada imaju skor 8-2.

Kurir sport

00:39

Jokić na Cecinom koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track