OBRADOVIĆ PRED ALBU: Da odigramo dobro svih 40 minuta
Foto: Starsport

EVROLIGA

OBRADOVIĆ PRED ALBU: Da odigramo dobro svih 40 minuta

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je pred njegovom ekipom ozbiljna utakmica, bez obzira na trenutnu poziciju Albe u Evroligi i dodao da će crno-belima za pobedu biti potrebno da odigraju dobro svih 40 minuta.

"Naspavali smo se par sati, seli u avion i došli ovde na trening, jedini koji je mogući. Analiza prethodne utakmice i priprema za ono što nas čeka sutra", rekao je najpre Obradović, prenosi klub.

Košarkaši Partizana izgubili su sinoć u Minhenu od Bajerna, a već sutra ih čeka nova utakmica u Evroligi kada će u Beogradskoj areni dočekati Albu.

KK Partizan, Partizan
foto: kolbert-press/Ulrich Gamel / imago sportfotodienst / Profimedia

U prvih osam kola najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, crno-beli imaju skor od tri pobede i pet poraza, dok Alba ima jedan trijumf uz sedam poraza.

"Ozbiljna utakmica, bez obzira na to što je Alba na poziciji na kojoj je trenutno na tabeli. Mnoge utakmice su izgubili u završnici. Imaju kvalitet, igraju specifičnu košarku, isti im je trener kao prošle godine. Imali smo to iskustvo iz prve utakmice prošle sezone kada smo odigrali mnogo slabo, a ovde u Beogradu mnogo bolje", rekao je Obradović.

"Nadam se da ćemo odigrati utakmicu svih 40 minuta dobro, jer to je neophodno", dodao je trener Partizana.

Centar Partizana Bruno Kaboklo, koji je u Minhenu odigrao svoju prvu evroligašku utakmicu, naveo je da sve više razume svoju ulogu u timu.

"Nismo imali puno vremena da se odmorimo ili pripremimo, ali želimo da pružimo najbolje od sebe i budemo spremni da se borimo za svaku utakmicu. Imao sam juče neke greške u igri, pogledali smo danas video, iz treninga u trening sve više razumem svoju ulogu u timu i trudim se da to pružim", rekao je Kaboklo.

Utakmica između Partizana i Albe na programu je sutra od 20.45.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track