"NISAM ZNAO DA ZVEZDA IMA NAJBOLJI TIM IKADA" Zanimljiva izjava Barcokasa! Posle pobede se obratio treneru crveno-belih
Foto: Starsport

EVROLIGA

"NISAM ZNAO DA ZVEZDA IMA NAJBOLJI TIM IKADA" Zanimljiva izjava Barcokasa! Posle pobede se obratio treneru crveno-belih

Košarka -

Trener Olimpijakosa, Jorgos Barcokas, zadovoljan je pobedom protiv Crvene zvezde.

U duelu "bratskih timova", Atinjani su u Pireju, u devetom kolu Evrolige bili bolji od Beograđana rezultatom 88:83.

- Moram da čestitam igračima i navijačima, bila je odlična atmosfera kao i uvek. Završili smo duplu nedelju sa dve pobede i molim vas nemojte potceniti bilo koga. Izgubili smo od Baskonije, a oni su savladali Barselonu sa skoro 30 razlike. Svako može da pobedi svakoga. Čak i protiv Makabija pobedili smo prvo poluvreme sa 15 razlike, ali smo izgubili Gosa i Pitersa, pa je bilo na kraju rezultatski blizu - rekao je Barcokas nakon meča i dodao:

- Ne znam šta neki ljudi očekuju od nas. Ovo je Evroliga i ona je veoma teška, svako ko malo zna o košarci to mu je jasno. Crvena zvezda je pokazala koliko je jak tim. Vodili smo sa 15 poena i na kraju smo doneli nekoliko loših odluka. Postigli su preko deset poena u par poseda. Moramo ceniti svaku pobedu u ovom takmičenju.

Zvezda
foto: Starsport.

Obratio se i zemljaku koji je nedavno preuzeo Crvenu zvezdu i imao zanimljivu poruku.

- Želim da čestitam Sferopulosu, nisam znao da imaju najbolji tim ikada, do sada i čine teškog protivnika za plejof", istaka je Barcokas.

Vratio se na svoj tim i istakao Kostasa Papanikolaua kao igrača koji je bio ključan u trijumfu.

- Moram spomenuti još nešto, posebna zahvalnost Papanikolauu, pošto je imao jako dobru utakmicu i pored toga što je dobio blokadu pre utakmice zbog bola u leđima. Nisam siguran da će igrati i sledeću utakmicu, ali sada je bio ključan igrač. Ne želim da ističem individualne igre, ali ovo sa njim je nešto posebno, šta je žrtvovao za tim - rekao je Barcokas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track