ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI! Novinarka Denvera OTKRILA šta su Jokić i Meloun RADILI posle ISKLJUČENJA: "Trener PSOVAO na SRPSKOM"
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

naučio jezik

ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI! Novinarka Denvera OTKRILA šta su Jokić i Meloun RADILI posle ISKLJUČENJA: "Trener PSOVAO na SRPSKOM"

Košarka -

Denver Nagetsi uspeli su da savladaju Detroit (107:103), uprkos isključenjima koje su na meču zaradili najbolji igrač tima Nikola Jokić i trener Majk Meloun. Sada je otkriveno i šta su Jokić i Meloun radili posle isključenja.

Novinarka koja prati Denver Nagetse, Keti Ving, na društvenim mrežama je otkrila da je trener šampiona NBA lige pošto je morao da napusti klupu - psovao na srpskom jeziku!

- Trener Meloun je rekao da su on i Jokić srodne duše. Gledajući meč zajedno pozadi, bilo je navijanja i "petica" kada se nešto dobro desi. A kada se nešto loše desilo, trener Meloun je počeo da psuje na srpskom - otkrila je Keti Ving do sada nepoznate detalje.

Podsetimo, trener Majk Meloun isključen je u finišu prve četvrtine, a Nikola Jokić pred kraj druge deonice zbog žučne rasprave sa sudijom.

Jokić je u raspravu sa arbitrima ušao nakon duela sa igračima Detroita gde je smatrao da je dva puta fauliran, najpre pri prijemu lopte, a potom i nakon situacije u kojoj je bio udvojen. Srbinu je zbog sramnog tretmana pao mrak na oči, pa je rešio da objasni neke stvari sudiji i zbog toga je zaradio drugu tehničku grešku i isključenje.

I pored toga što ih nije bilo na parketu, Nagetsi su na krilima Redžija Džeksona koji je ubacio 21 i Kaldvela-Poupa koji je dodao 20 poena srušili Detroit rezultatom 107:103. Jokić je za vreme provedeno na terenu upisao devet poena, pet skokova i pet asistencija.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track