"MUČKI NAPAD ZAVRŠIO SE TRAGIČNO" Godišnjica smrti Marka Ivkovića Jagode! Oglasila se Zvezda: "U moru pitanja ostaje ono GLAVNO"
Foto: fkcrvenazvezda.rs

da se ne zaboravi

"MUČKI NAPAD ZAVRŠIO SE TRAGIČNO" Godišnjica smrti Marka Ivkovića Jagode! Oglasila se Zvezda: "U moru pitanja ostaje ono GLAVNO"

Košarka -

Na današnji dan, 21. novembra 2014. godine, mučki je ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković Jagoda.

On je stradao u napadu navijača Galatasaraja neposredno pred meč Evrolige crveno-belih i turskog tima i to pošto je uboden nožem. Ovim povodom oglasila se Crvena zvezda koja ne dozvoljava da se Jagoda zaboravi.

- Mučki napad zavšio se tragično a jedan od navijača tog turskog kluba naneo je nožem smrtonosne povrede Marku. Ubica je otkriven, njegovo ime se zna Kadri Aktaš, a zna se i da mu je 2022.godine smanjena kazna sa 25 na 15 godina zatvora sramnim obrazloženjem… U moru pitanja, ostaje i danas ono glavno – zašto je to uradio? Na neka možda nikada nećemo dobiti odgovor, ali je na KK Crvena zvezda da i na ovaj način čuva sećanje na Marka Ivkovića - istakli su iz Zvezde.

Sa druge strane, Delije su poslale još emotivniju poruku.

- Živiš. Ne zato što vrtimo barjak sa tvojim likom ili zato što skandiramo tvoje ime. Nego zato što se trudimo da idemo putem koji si ti sa nama gradio. Idemo hrabro, uvek i svuda. I ti si sa nama, jer bez tebe ne krećemo nigde - zagrmele su Delije.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:10

Delije i Gej 7 u Atini pevali o Kosovu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track