JOKIĆEVA IGRA JE ČISTA MAGIJA! JOŠ JEDNA PARTIJA ZA UDŽBENIKE! Izludeo Kingse, upisao čudesan TRIPL-DABL, ali nije mogao sve sam!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

JOKIĆEVA IGRA JE ČISTA MAGIJA! JOŠ JEDNA PARTIJA ZA UDŽBENIKE! Izludeo Kingse, upisao čudesan TRIPL-DABL, ali nije mogao sve sam!

Košarka -

Somborac nastavlja da briljira na terenu...

Još jedna impresivna partija srpskog košarkaša Nikole Jokića nije pomogla oslabljenom Denveru da izbegne poraz protiv raspoloženih Sakramento Kingsa.

Očajna druga deonica skupo je koštala tim iz Kolorada, pa su Kingsi na kraju slavili rezultatom 123:117.

Još jednom se jasno pokazlo da su Nagetsi bez Nikole Jokića jedan prosečan tim koji bi se teško domogao i mesta u plej-ofu. Naime, dok je Somborac bio na terenu ekipa je blistala, a kada je bio na klupi Denver je delovao očajno na terenu, što je protivnik maksimalno iskoristio - posebno u drugoj deonici u kojoj su Kingsi i napravili prednost koja je odlučila ovaj meč.

Fenomenalni Srbin na kraju je meč završio sa novim impresivnim tripl-dabl učinkom. Ubacio je 36 poena, zabeležio 14 asistencija i 13 skokova, ali to nije bilo dovoljno za trijumf Nagetsa koji ni na ovoj utakmici nisu mogli da računaju na Džamala Mareja.

Pored Jokića, istakao se Redži Džekson sa 20 poena uz osam asistencija, Gordon je dodao 17, dok je Majkl Porter meč završio sa 13 poena.

Pobednički tim u efikasnosti su predvodili Foks i Monk sa po 26 postignutih poena a pratili su ih Sabonis sa 17 i Huerter sa 16 poena.

Kurir sport/J.M.

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track