"OSETIO SAM DA ZA OVU UTAKMICU NIJE POTREBAN BENSEDIN" Mića Berić o čudesnom trijumfu Partizana: Ovo je pobeda za plej-of!
Foto: Pritnscreen

oduševljen

"OSETIO SAM DA ZA OVU UTAKMICU NIJE POTREBAN BENSEDIN" Mića Berić o čudesnom trijumfu Partizana: Ovo je pobeda za plej-of!

Košarka -

Proslavljeni reprezentativac naše zemlje i bivši igrač Partizana, Miroslav Mića Berić, analizirao je veličanstven trijumf crno-belih u 13. kolu Evrolige.

Partizan je posle 15 poena zaostatka u trećoj deonici napravio nestvarnu seriju i na kraju ubedljivo savladao na svom terenu ekipu Milana.

U razgovoru za "Novu S" bivši as crno-belih istakao je da je privilegovan što je imao priliku uživo da prati ovaj sjajan meč.

"Kako sad objasniti ljudima koji nisu gledali ovu neverovatnu utakmicu i videli su samo konačan rezultat, da je u jednom trenutku delovalo kako Partizan nema nikakve šanse. Crno-beli su potonuli u trećoj četvrtini, međutim, bilo je takvo navijanje da je to “grmelo”, što je Partizan poguralo do serije 31:4", rekao je Miroslav Berić, pa dodao:

"Privilegija je bila prisustvovati na jednom ovakvom meču i preokretu. Neće biti puno ovakvih utakmica u Evroligi. Ne znam da li su bili bolji navijači ili igrači. Ovo je pobeda za play-off."

Berić navodi i to kako je verovao u trijumf Partizana čak i u momentima kada je ekipa imala ozbiljan zaostatak.

"Na osam razlike za Milano sam rekao kako dobijamo, ma koliko to ludo zvučalo. Ovo je bila odbrana za udžbenike. Kada bi ljudi mogli da odvoje vremena da pogledaju reprizu utakmice, rekli bi kako su dva poluvremena dve različite utakmice. Partizan se nikad ne predaje, čak i kada prednost deluje nedostižna, on je preokreće. Bili smo svedoci jedne play-off utakmice. Osetio sam kako ne treba uzimati bensedin za ovu utakmicu."

Kurir sport/Basketballsphere/J.M

03:25

Anđušić posle čudesnog preokreta Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track