HRVATSKI MEDIJI OSULI PALJBU PO NAVIJAČIMA ZVEZDE! U centru pažnje Hezonja i Delije: "Sa tribina su se čule UVREDE"
Foto: Starsport

Evroliga

HRVATSKI MEDIJI OSULI PALJBU PO NAVIJAČIMA ZVEZDE! U centru pažnje Hezonja i Delije: "Sa tribina su se čule UVREDE"

Košarka -

Dok se u Srbiji piše o porazu Crvene zvezde od Real Madrida i iznenadnom odlasku Šabaza Nejpira iz kluba pred samu utakmicu, u Hrvatskoj pišu o uvredama! "Indeks" navodi da su navijači Crvene zvezde u prvoj četvrtini meča sa aktuelnim šampionom Evrope vređali Marija Hezonju, ukazavši na uvrede koje su se čule u nekoliko navrata.

"Navijači domaćeg kluba nisu prijateljski dočekali hrvatskog košarkaša, koji se našao pod žestokim uvredama u prvoj četvrtini. Nakon što mu je jedna lopta pobegla van igre, s tribina se prema Hezonji gromoglasno počelo oriti: "P*čko ustaška!" Brzo je reagovao službeni spiker i zamolio "delije" da prestanu s uvredama", navodi se u tekstu "Indeksa".

Mario Hezonja
foto: Starsport

Crvena zvezda se na terenu nije predstavila u najboljem svetlu na ovom meču, pošto su crveno-beli poraženi rezultatom 72:58, Jedan od najboljih na utakmici bio je hrvatski košarkaš koji je imao dabl-dabl učinak od 17 poena i 10 skokova. Kao i prošle sezone, kada je gostovao Partizanu, Beograd ga je inspirisao da opet pokaže zašto je jedno od najboljih evropskih krila.

Kada je krajem prošle sezone dolazio na mečeve protiv Partizana, bilo je i mečeva u kojima je srdačno dočekivan, aplauzima, a kada se borba dva tima zaoštrila, ulazio je na parket uz zvižduke pristalica crno-belih. U utorak je pred navijačima Zvezde čuo i uvrede.

Crvena zvezda je nakon ovog poraza na 16. mestu na tabeli, bolja je samo od Albe i Asvela, dok je deseto mesto koje donosi makar plejin jako daleko. Tu su sa 7-7 trenutno Panatinaikos, Fenerbahče i Efes. Naredni meč crveno-beli igraju u četvrtak kada će se sastati sa Makabijem u "Pioniru".

Kurir sport / Index.hr / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:10

Redovi za ulazak na utakmicu Crvena Zvezda- Real, 2 sata pre utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track