ISPLIVALI UZNEMIRUJUĆI DETALJI KOBIJEVE SMRTI: Izveštaj s autopsije se pojavio posle tri godine! Brajant dobio jezive povrede
Foto: Profimedia

TRAGIČNO SEĆANJE

ISPLIVALI UZNEMIRUJUĆI DETALJI KOBIJEVE SMRTI: Izveštaj s autopsije se pojavio posle tri godine! Brajant dobio jezive povrede

Košarka -

Kobi Brajant je poginuo u januaru 2020. godine u helikopterskoj nesreći zajedno sa ćerkom Đijanom i još sedmoro ljudi u Kaliforniji.

Gotovo četiri godine kasnije u javnosti se pojavio izveštaj sa autopsije jednog od najboljih košarkaša svih vremena i otkriveni su neki novi, uznemirujući detalji.

Helikopter se zapalio prilikom pada i nažalost niko od putnika nije imao šansu da preživi, ali i da se to nije dogodilo male su šanse da bi Kobi preživeo pad.

To potvrđuje izveštaj autopsije. U njemu se navodi da je Brajant doživeo teške povrede glave, pluća, abdomena, kao i ozbiljne povrede vrata, kičme i mozga...

Uz to se navodi i da je ostao bez desne ruke, kao i leve noge. Prema ovom izveštaju Kobi je bio mrtav i pre nego što se helikopter zapalio, a uznemirujući detalji autopsije prikazani su kao slika.

Izveštaji ostalih putnika nisu se pojavili, bar ne u javnosti, ali se pretpostavlja da su i oni imali slične povrede kao i Brajant i da nikome od njih, nažalost, nije bilo spasa.

Od njega se godinama opraštaju mnogi, a otkriveno je i da će ispred dvorane Lejkersa 8. februara 2024. godine biti otkrivena njegova statua.

Podsetimo, posle helikopterske nesreće brzo su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se vide spaljena tela i zbog toga je Vanesa Brajant tužila Los Anđeles, jer su policajci delili te slike. Dobila ih je na sudu i grad će morati da plati obeštećenje od 15 miliona dolara.

Kurir sport/Mondo/A.K.

Bonus video:

00:49

Kineski veliki civilni helikopter obavio prvi let

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja