PARTIZAN GOSTUJE U ZADRU Obradović: Moramo da vodimo računa o kontranapadu
Foto: Starsport©

ABA LIGA

PARTIZAN GOSTUJE U ZADRU Obradović: Moramo da vodimo računa o kontranapadu

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da će njegova ekipa u nedeljnom meču ABA lige protiv Zadra najpre morati da vodi računa o kontranapadu hrvatskog tima.

Partizan će u nedelju od 17.00 igrati utakmicu 13. kola ABA lige protiv Zadra u dvorani "Krešimir Ćosić".

"Izuzetno važna utakmica. Znamo da je Zadar tim koji igra veoma agresivnu košarku. Stalno pokušavaju da trče, u kontranapadu su skoro svi igrači i to će biti prva stvar na utakmici o kojoj moramo da vodimo računa", rekao je Obradović, prenosi klub.

KK Partizan, KK Monako, Partizan Monako
foto: Nenad Kostić

"Znamo da će u Višnjiku biti izvanredna atmosfera, radujemo se tome da bude nešto što svi igrači vole. Ambijent koji svako košarkaš priželjkuje i na nama je da se koncentrišemo da odigramo najbolju moguću utakmicu", dodao je on.

Crno-beli su u Dalmaciju stigli već u petak ujutru, odmah nakon evroligaškog duela protiv Reala u Madridu. U petak i subotu, Partizan se u Zadru pripremao za nedeljni meč.

"Izlazimo iz teškog poraza protiv Real Madrida, Imali smo vremena da se odmorimo, a sada ćemo da se pripremimo za sutrašnju utakmicu. Nadam se da ćemo na teren izaći što raspoloženiji i da ćemo uspeti da zabeležimo pobedu na kraju", rekao je centar Partizana Alen Smailagić.

Partizan ovaj meč dočekuje kao treći na tabeli ABA lige sa devet pobeda i tri poraza, dok je Zadar šesti sa skorom 6/6.

(Beta)

00:29

Andrija Kostić testira bolid italijanske Formule 4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track