OBRADOVIĆ GOVORIO O DERBIJU, PA POHVALIO TOPIĆA: Pokazuje dozu zrelosti koja je neubičajena - izuzetno dobro i pametno igra
Foto: Starsport

EVROLIGA

OBRADOVIĆ GOVORIO O DERBIJU, PA POHVALIO TOPIĆA: Pokazuje dozu zrelosti koja je neubičajena - izuzetno dobro i pametno igra

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da očekuje dobar evroligaški derbi protiv Crvene zvezde i najavio da će crno-beli verovatno nastupiti u istom sastavu kao protiv Asvela.

"Utakmica protiv najvećeg protivnika za nas, Crvene zvezde. Dolazi u dobrom trenutku i za njih i za nas. Oni su odigrali zaista dobru utakmicu protiv Fenerbahčea, mi smo juče igrali dobro protiv Asvela, tako da se nadamo da će biti dobra utakmica", rekao je Obradović novinarima.

Košarkaši Partizana će sutra kao gosti igrati u Beogradskoj areni protiv Crvene zvezde, u okviru 19. kola Evrolige.

"Poznajemo koševe, igrači poznaju ambijent, biće malo drugačiji ovog puta... Ali, treba biti koncentrisan na utakmicu, znamo šta nam je posao i to je to", rekao je Obradović.

KK Partizan
foto: Starsport©

Na pitanje o zdravstvenom stanju ekipe, Obradović je naveo da će tim verovatno biti isti kao na jučerašnjem meču protiv Asvela.

"Svi su dobro sem (Zeka) Ledeja koji nije trenirao večeras. (Uroš) Trifunović je počeo da radi u onom ritmu koji je uobičajen, Aleksa (Avramović) nešto malo s loptom... Videćemo sutra, ali mislim da će sastav biti isti kao protiv Asvela", rekao je Obradović.

Zvezdu je nedavno pojačao Nikola Topić, a Obradović je naveo da mladi košarkaš crveno-belih igra odlično.

"Već u ovim godinama pokazuje dozu zrelosti koja je neubičajena i ja lično mislim da će on sledeće godine biti veoma, veoma visoko plasiran na NBA draftu. Sigurno da je veliko pojačanje za Zvezdu. Ponavljam, izuzetno dobro i pametno igra", rekao je Obradović.

Crno-beli ovaj derbi dočekuju kao osmi na tabeli Evrolige sa deset pobeda i osam poraza, dok je Crvena zvezda trenutno na 15. poziciji sa skorom 7/11.

Utakmica je na programu sutra od 20.00.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track