ZVEZDA GOSTUJE U LJUBLJANI Sferopulos pred Cedevitu: Moramo biti spremni za vrlo tešku utakmicu
Foto: Starsport

ABA LIGA

ZVEZDA GOSTUJE U LJUBLJANI Sferopulos pred Cedevitu: Moramo biti spremni za vrlo tešku utakmicu

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da očekuje tešku utakmicu ABA lige protiv Cedevita Olimpije i dodao da crveno-beli moraju da budu spremni da igraju dobro na obe strane terena.

"Cedevita Olimpija je ekipa koja je trenutno druga na tabeli ABA lige, doživeli su samo jedan poraz na svom parketu i sa naše strane moramo biti spremni za vrlo tešku utakmicu. To znači da moramo biti spremni da i psihički i fizički igramo dobru košarku na obe strane terena", rekao je Sferopulos, prenosi klub.

Posle pobede u evroligaškom derbiju protiv Partizana, košarkaši Crvene zvezde sutra gostuju Cedevita Olimpiji u utakmici 15. kola ABA lige.

Partizan, Crvena Zvezda
foto: Petar Aleksić

Zvezda je prva na tabeli regionalnog takmičenja sa 13 pobeda i jednim porazom, dok Cedevita Olimpija ima skor 10/4 kao i Partizan.

"Bez obzira što je jučerašnja utakmica donela pražnjenje u svakom smislu i fizički i psihički, sve je lakše kada se pobeđuje. Očekuje nas vrlo zahtevna i teška utakmica u Ljubljani protiv ekipe koja u ABA ligi pokazuje svoj kvalitet", rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

"Nemamo mnogo vremena da se spremimo za ovaj meč, ali dovoljno da se osvežimo i spremni dočekamo derbi kola u ABA ligi", dodao je on.

Meč se igra u subotu od 17.00 u hali Tivoli u Ljubljani.

(Beta)

02:38

Nedović posle pobede u večitom derbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track