NEDOVIĆA ČEKA DUŽA PAUZA! Crvena zvezda otkrila kakva je situacija sa POVREĐENIM igračima: U centru pažnje i Teodosić i Tobi!
Foto: Starsport

stigao izveštaj

NEDOVIĆA ČEKA DUŽA PAUZA! Crvena zvezda otkrila kakva je situacija sa POVREĐENIM igračima: U centru pažnje i Teodosić i Tobi!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde slavili su na gostovanju Olimpiji u Milanu rezultatom 76:62, ali će ovaj meč biti upamćen po brojnim povredama igrača tima sa Malog Kalemegdana.

Crvena zvezda se zbog toga oglasila saopštenjem u kom se navodi kolika pauza čeka povređene igrače. Saopštenje prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je prvotimac Nemanja Nedović doživeo parcijalnu rupturu kosog mišića trbušnog zida zbog koje će naš igrač odsustvovati 4 nedelje sa parketa.

Miloš Teodosić tokom utakmice u Milanu blago je istegao zadnju ložu, na sreću, u pitanju je povreda lakše prirode, pa će se Miloš brzo vratiti u trenažni proces i na teren.

Majk Tobi koji je u Milanu tokom utakmice doživeo nezgodan pad na leđa, tokom popodneva obaviće pregled magnetnom rezonancom, o čijem ishodu će klub blagovremeno informisati javnost.

KK Crvena zvezda će u nedelju u beogradskoj "Areni" ugostiti Borac, a narednog četvrtka u Beograd stiže Baskonija - stoji u saopštenju.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:10

Redovi za ulazak na utakmicu Crvena Zvezda- Real, 2 sata pre utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track