VLADE ĐUROVIĆ ŽESTOKO UDARIO PO ZEKU LEDEJU: Pričali su da on nedostaje Partizanu... A, bolje da NIJE NI IGRAO!
Foto: @starsport

oštar

VLADE ĐUROVIĆ ŽESTOKO UDARIO PO ZEKU LEDEJU: Pričali su da on nedostaje Partizanu... A, bolje da NIJE NI IGRAO!

Košarka -

Partizan je u rezultatskoj i igračkoj krizi što se vidi iz četiri poraza u prethodnih pet mečeva u Evroligi.

Srpski trener Vlade Đurović je tokom gostovanja na "Areni Sport" poručio da Partizan mora da bude mnogo bolji večeras protiv Makabija (20.30), nego što je igrao sa Fenerom, dodavši da ako crno-beli izgube i protiv Izraelaca, tada će se i njihova situacija ozbiljno zakomplikovati - kao i Zvezdina.

"Šta reći kad vodiš 17 razlike, pa izgubiš sa 15...", kazao je razočarani Vlade Đurović i konstatovao da su pojedine stvari bile nedopustive: "I mnogo slabije ekipe to ne bi dozvolile. Ledej i Doužer kao da nisu bili na terenu. Ledej nije bio na terenu prošlu utakmicu i svi su pričali da nedostaje, a ovo kako je igrao - bolje da nije!".

Đurović je kritikovao Partizan i zbog "run and gun" košarke, odnosno stalne potrebe crno-belih da "jure" za rivalom koji je bio daleko precizniji:

"Tada plejmejker mora da uhapsi loptu i da kaže svima da 'olade'. Čekaj malo, stani, pa vidiš da ti ništa ne ide! Neverovatno je kako su izgubili i to je utakmica koja je mogla da se dobije", naglasio je poznati srpski trener i potom se osvrnuo na večerašnji meč Partizana u beogradskoj areni protiv Makabija.

Ispovest, Vlade Đurović, Košarka, Košarkaški Trener
foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

"Partizan ima veliku šansu i večeras mora da dobije Makabi. Ako izgubi, doći će u situaciju kao Zvezda da mu je jako teško. Makabi je dobar, gledao sam ih uživo protiv Virtusa i pokazali su da imaju fantastične individualce, svi su nezgodni, mangupi, namazani... Partizan večeras ima teškog protivnika i mora da dobije i tu nema nikakve dileme. Ne treba da jure, da misle da će dati 90, pa kao da vidimo njih. Mora odbrana da se pojača, skok da bude dobar, Makabi ima i sedam-osam Amerikanaca koji su prošli sito i rešeto, neće se uplašiti ni publike i jedva je čekaju. Odmorni su, tu su u Beogradu. Teška utakmica, ali Partizan mora da dobije i dobiće!", naglasio je Vlade Đurović.

Kurir sport / Arena sport / Mondo

Bonus video:

00:05

Partizan, trening, Bruno Kaboklo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track