VLADE ĐUROVIĆ ODUŠEVLJEN DELIJAMA: Nikada nisam video bolju koreografiju i atmosferu na nekoj utakmici!
Foto: Starsport

kakve reči

VLADE ĐUROVIĆ ODUŠEVLJEN DELIJAMA: Nikada nisam video bolju koreografiju i atmosferu na nekoj utakmici!

Košarka -

Crvena zvezda je poražena od Baskonije u bitnoj utakmici 22. kola Evrolige. Crveno-beli nisu uspeli da dođu do veoma važne pobede... Svoje viđenje meča u Areni izneo je poznati košarkaški trener Vlade Đurović.

- Zvezda je izgubila iz više razloga. Nisu igrali Teodosić, Nedović i Topić. Ne znam ekipu, ali ni Real bez Ljulja, Tavaresa i ostalih ne bi bio Real. Smart jeste to malo nadoknadio, ali nije dovoljno. Nikada nisam video bolju koreografiju i atmosferu na jednoj utakmici - rekao je Đurović gostujući na TV Arena Sport gde redovno analizira košarkaška zbivanja.

Delije
foto: Starsport

Hauard je bio nezaustavljiv, čak i za Lazića.

- Ta atmosfera je motivisala i "zapalila" Hauarda. Ne znam da li će ikada opet odigrati ovako. Šutirao je 7-10 za tri poena, dve trojke je dao pod faulom, pogodio je i te penale, to nije normalno. Nesreća za Zvezdu koja je ovo morala da dobije. Video sam i osetio da se on toliko "napalio" zbog toga, tu atmosferu ne može da doživi u Americi gde grickaju semenke i jedu sladoled i gledaju se na video bimu.

Delije
foto: Starsport

Na kraju, još jedan bitan detalj:

- Drugi razlog poraza su Mitrovićeva dva slobodna bacanja. Bilo je tri razlike, da je dva ubacio, bila bi to druga utakmica, a promašio je oba. Da je ubacio jedno, bio bi produžetak - poručio je Vlade Đurović.

Kurir sport / Arena sport

Bonus video:

00:15

Delije napravile fantastičnu koreografiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track