"SVE JE GORE I GORE..." Nikola Jokić umalo OSTAO BEZ OKA, pa ZABRINUO izjavom! Situacija NIJE DOBRA! (VIDEO)
Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

povređen

"SVE JE GORE I GORE..." Nikola Jokić umalo OSTAO BEZ OKA, pa ZABRINUO izjavom! Situacija NIJE DOBRA! (VIDEO)

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić dobio je žestok udarac u oko na utakmici protiv Niksa prethodne noći. Donte Divinčenco je bio jako neoprezan i ubo je Jokića u levo oko u jednoj akciji, kada je promašio loptu, a srpski košarkaš je odmah pao na parket i počeo da se previja od bolova.

Jasno je odmah bilo da to nije nimalo naivno, tako da je posle šutiranih slobodnih bacanja čak otišao i u svlačionicu da mu se ukaže pomoć, posle čega je izašao na teren u drugom poluvremenu. Igrao je dobro Jokić, što nije bilo dovoljno Denveru da izbegne bolan poraz u Njujorku (122:84), a nakon meča navijače NBA šampiona jedino je zanimalo da li je sve u redu sa Somborcem.

"Srećom tada (na poluvremenu, prim. aut.) je bilo bolje, ali sada je sve gore i gore. Bilo je bolje, a sada je sve gore. Nadam se da će sve biti u redu", rekao je Nikola Jokić u kratkoj izjavi za medije posle meča i zabrinuo, dodavši da razlog poraza nije umor nego da se njegova ekipa jednostavno nije pojavila i nije bila dovoljno agresivna.

U međuvremenu, Nikola Jokić je uvršten u Ol-star tim Zapada, dok sada preostaje briga da li će biti spreman da igra protiv Džoela Embida i Filadelfije u meču koji je zakazan za subotu od 23.30.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track