BOGI IGRA KOŠARKU ŽIVOTA! Kapiten Srbije "SIPAO SA SVIH STRANA", Atlanta srušila Darkov Toronto košem u POSLEDNJOJ SEKUNDI!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

SJAJAN MEČ

BOGI IGRA KOŠARKU ŽIVOTA! Kapiten Srbije "SIPAO SA SVIH STRANA", Atlanta srušila Darkov Toronto košem u POSLEDNJOJ SEKUNDI!

Košarka -

Reprezentativac Srbije i košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović blistao je u pobedi svog tima nad Toronto Reptorsima.

Hoksi su savladali Reptorse posle izuzetno neizvesne završnice rezultatom 126:125 i tako prekinuli crnu seriju od četiri vezana poraza. Junak trijumfa bio je Sadik Baj koji je na 1.3 sekundi pre kraja pogodio za pobedu. Atlanta je imala poslednji napad, Tre Jang je pokušao da reši meč, ali je promašio, lopta se odbila do Baja koji je zakucao za pobedu svog tima.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, koji igra najbolju sezonu u NBA karijeri, blistao je na ovoj utakmici. Bogi je bio starter i za 38 minuta igre ubacio je 24 poena (7/11 šut iz igre, 4/8 za tri), upisao je četiri skoka i tri asistencije. Bio je to 53 meč u nizu na kom je postigao bar jednu trojku i sedmi vezani na kom je imao dvocifren učinak.

Najefikasniji u njegovom timu bio je Tre Jang sa 30 poena (9/24 iz igre) i 12 asistencija, dok je junak Baj meč završio sa 26 poena.

U poraženoj ekipi, koju sa klupe predvodi trener Darko Rajaković, najefikasniji bili su Skoti Barns i Džordan Nvora sa po 24 postignuta poena.

Kurir sport/J.M.

01:38

Bogdan pogodio iz nemoguće pozicije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track