BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE GRLI KARLOSA ALKRAZA: Oduševio se čim je ogledao španskog tenisera
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

hit fotka

BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE GRLI KARLOSA ALKRAZA: Oduševio se čim je ogledao španskog tenisera

Košarka -

Novak Đoković se nakon ispadanja sa Australijan opena uputio na godišnji odmor i tek je nekoliko dana kasnije postalo jasno gde se nalazi, a Karlos Alkaraz se iz Melburna vratio u rodni grad!

Verovatno je i mladi Španac želeo vreme da provede sa porodicom nakon neuspešnog početka sezone, a boravak u Mursiji iskoristio je i za odlazak na jedan sportski događaj. Gledao je košarku, tačnije blistavu partiju nekadašnjeg beka Crvene zvezde Dilana Enisa, koji nastupa za Mursiju.

Njih dvojica se već poznaju pošto Alkaraz povremeno gleda mečeve košarkaškog kluba iz rodnog grada, a nakon jednog od njih nastala je zajednička fotografija tenisera i košarkaša. Tada je u klubu bio i Rodions Kuruks koji je svojevremeno nosio dres Partizana, a nije poznato da li je bilo nekih peckanja Karlosa Alkaraza zbog toga što je Novak Đoković i dalje najbolji teniser planete. Sada kad su se sreli Enis i Alkaraz su se srdačno pozdravili. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, ekipa Mursije ubedljivo je savladala Bilbao (96:76), a Enis je bio najbolji pojedinac susreta. Postigao je 18 poena i zabeležio sedam asistencija, a pratio ga je crnogorski košarkaš Marko Todorović sa 16 poena i šest skokova. Već pomenuti Kuruks meč je završio sa 13 poena i pet skokova, pa se može reći da je i njegov doprinos u ovoj pobedi bio ogroman.

Mursija je nakon ovog trijumfa peta na tabeli španskog prvenstva sa skorom 12-9, a priliku da ih prestignu imaće dve evroligaške ekipe. Trenutno Valensija i Baskonija imaju skor 12-8 i ukoliko u 21. kolu zabeleže trijumf preskočiće na tabeli omiljeni tim Karlosa Alkaraza!

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track