NEBOJŠA ČOVIĆ POBESNEO ZBOG GLASINA O TEODOSIĆU! Prvi čovek crveno-belih OTKRIO SVE, evo hoće li Zvezda ostati bez plejmejkera!
Foto: Petar Aleksić, Beta/Branislav Božić

kkcz

NEBOJŠA ČOVIĆ POBESNEO ZBOG GLASINA O TEODOSIĆU! Prvi čovek crveno-belih OTKRIO SVE, evo hoće li Zvezda ostati bez plejmejkera!

Košarka -

Ambiciozni italijanski drugoligaš Trapani Šark želi da angažuje plejmejkera Crvene zvezde Miloša Teodosića.

Prvi čovek italijanskog kluba Valerio Antonini u razgovoru za "Korijere delo Sport" otkrio je da je već kontaktirao srpskog košarkaša.

"Želim da našim navijačima i gradu podarim plasman u Seriju A i već mislimo o narednoj sezoni jer ne želimo da budemo nespremni. Imamo već dogovor sa dvojicom veoma jakih igrača, a tu su i pregovori sa jednim srpskim košarkašem koji igra u Srbiji i koji je već bio u Italiji", rekao je Antonini.

O tome je govorio i predsednik crveno-belih, Nebojša Čović, koji je rekao da će Teodosić karijeru završiti u Crvenoj zvezdi, tako da navijači nemaju razloga za brigu.

- A sad, što se tiče komentara raznoraznih i raznoraznih podmetanja - evo jutros imate da Teodosić ide u Italiju, pa naslovi: „Šok za Zvezdu“. Znate, ne možemo da reagujemo u ovom slučaju na bahate izjave još bahatijih, bogatijih nekakvih Italijana koji imaju neke fiksacije. Teo je u Zvezdi, Teo će u Zvezdi i završiti karijeru, videćemo kada, verovatno kada on bude odlučio - rekao je Čović za "Studio B".

Kurir sport

Bonus video:

01:31

Nebojša Čović - novogodišnji koktel

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track