BOGDAN SE PROPISNO ISPROMAŠIVAO: Šut ga nije služio, ali opet je bio dvocifren! Joviću samo dva i po minuta u pobedi Majamija!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

noć za zaborav

BOGDAN SE PROPISNO ISPROMAŠIVAO: Šut ga nije služio, ali opet je bio dvocifren! Joviću samo dva i po minuta u pobedi Majamija!

Košarka -

Srpski košarkaši nisu imali svoje veče u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Atlanta je poražena u "TD Gardenu" od Bostona rezultatom 125:117, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović imao je slabo šutersko izdanje.

Bogi se propisno ispromašivao na ovom meču, ali je i pored toga 12. put u nizu imao dvocifren učinak. Utakmicu je završio sa 12 postignutih poena uz očajan šut iz igre 5/18 (2/10 za tri poena). Pored toga, zabeležio je 6 skokova i tri asistencije.

Najzaslužniji za trijumf Bostona bio je Prozingis sa 31 poenom, Vajt je ubacio 21, a Džejson Tejtum 20.

U poraženom timu istakao se Sadik Bej sa 25 poena, dok je Tre Jang ubacio 20.

Majami je Savladao San Antonio rezultatom 116:104, a mladi srpski košarkaš Nikola Jović gotovo čitav meč presedeo je na klupi.

Reprezentativac Srbije odigrao je poslednja dva i po minuta i za to vreme upisao samo jednu izgubljenu loptu. Bio je to peti vezani meč na kome nije dobio adekvatnu priliku.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Tajler Hiro sa 24 poena, Adebajo je dodao 20, a Batler 17 poena.

Kod Sparsa istakli su se Vejzel i Džons sa po 19 poena, dok je Viktor Vembanjama zabeležio 18 poena i 13 skokova na ovom meču.

Kurir sport/J.M

01:38

Bogdan pogodio iz nemoguće pozicije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track