LASO POSLE DRAMATIČNE POBEDE NAD PARTIZANOM: Znali smo koliko je ovde teško igrati pred ovim navijačima
Foto: Starsport©

EVROLIGA

LASO POSLE DRAMATIČNE POBEDE NAD PARTIZANOM: Znali smo koliko je ovde teško igrati pred ovim navijačima

Košarka -

Košarkaši Partizana večeras su u Beogradu, u 26. kolu Evrolige, izgubili od Bajerna sa 79:78 (26:23, 15:22, 18:18, 20:15) i dodatno umanjili šanse da se izbore za plasman od sedmog do desetog mesta, koji vodi u doigravanje za plej of.

"Bilo je predivno. Rekli smo da će biti teško do kraja. Bili smo u zaostatku, ali borili smo se. Mašili smo, izmicao nam je meč, ali odigrali smo pametno na kraju. Uspešno smo završili, a ne mogu mnogi da kažu da su ovde pobedili", rekao je Laso.

Željko Obradović
foto: Starsport©

"Želim da čestitam svojim igračima. Znali smo koliko je ovde teško igrati pred ovim navijačima. Utakmica je bila neizvesna, Kaminski je davao puls svojoj ekipi, ali smo držali se svog plana igre, uspeli smo da se vratimo i kada je Francisko pogodio to je bilo to. Mogao je i Panter da pogodi, ali nije. Mnogo velika pobeda za borbu u plej-inu", poručio je španski stručnjak i dodao.

"Vrlo je bilo važno za ekipu da igraju onako kakav je plan. Bez obzira na pop Kaminskog protiv Brankovića i Ibake. To je problem, ali imamo opcije kako da rešimo. U Nemačkoj je Kaboklo to radio. Delili smo loptu jako dobro, pronalazili otvorene pozicije, nekada promašivali. Na kraju, pobedili ili izgubili, kao trener moram da budem zadovoljan što smo stvari radili kako treba. Igrali smo vrlo dobro tokom svih 40 minuta", zaključio je Pablo Laso.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track