BASTIJANE, ŠTA ĆE TI ANA REĆI? Švajnštajger bio u Areni, pa povukao NEOBIČAN POTEZ posle pobede Bajerna protiv Partizana!
Foto: Nenad Kostić

zanimljivo

BASTIJANE, ŠTA ĆE TI ANA REĆI? Švajnštajger bio u Areni, pa povukao NEOBIČAN POTEZ posle pobede Bajerna protiv Partizana!

Košarka -

Košarkaši Bajerna iz Minhena iznenadili su domaći Partizan u Areni trojkom Silvana Franciska čime su ostali u trci za plasman u plej-in.

Bastijan Švajnštajger
foto: Starsport©

Samom duelu prisustvovao je i bivši fudbaler minhenskog kluba i reprezentativac Nemačke Bastijan Švajnštajger. Muž Ane Ivanović je čest gost na utakmicama crno-belih, a i prošle godine je posmatrao meč ovih rivala u Beogradu.

Nakon susreta Nemac je bio vidno zadovoljan pobedom svojih sunarodnika pa je ušao u svlačionicu kako bi im čestitao na pobedi. Družio se nekadašnji vezista sa košarkašima, a kamera je zabeležila srdačne pozdrave sa Seržom Ibakom i Vladimirom Lučićem.

Simpatična je bila i konverzacija sa plejmejkerom Bavaraca Karsenom Edvardsom koji je proveravao koliki list ima bivši osvajač Svetskog prvenstva 2010. godine sa Nemačkom.

Na kraju možemo samo da nagađamo šta mu je izabranica Ana Ivanović posle svega rekla, znajući da je ona veliki navijač Partizana.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track