JOVIĆEV SAIGRAČ UČESTVOVAO U HOROR SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI! Udario pešaka kom je AMPUTIRAN deo noge, a sada je poznato DA LI JE KRIV!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

sve je jasno

JOVIĆEV SAIGRAČ UČESTVOVAO U HOROR SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI! Udario pešaka kom je AMPUTIRAN deo noge, a sada je poznato DA LI JE KRIV!

Košarka -

Saigrač Nikole Jovića iz Majamija Hejvud Hejsmit učestvovao je u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko dana. Udario je pešaka koji je hitno prebačen u bolnicu i amputiran mu je deo noge. Dobra vest je da više nije u kritičnom stanju, da su operacije prošle dobro i da će započeti sa rehabilitacijom.

Košarkaš Hita zbog svega toga propustio je nekoliko utakmica i uskoro se vraća na treninge sa saigračima. Tim povodom stiglo je i zvanično saopštenje od agencije koja zastupa američkog košarkaša. "Na putu kući posle utakmice sa Orlandom Hejsmit je bio deo saobraćajne nesreće u kojoj je povređena jedna osoba. Oko 23:20 je udario pešaka koji je bio na putu i gurao je pokvaren auto bez ikakve svetlosne rasvete, na mračnom putu", navodi se na početku saopštenja.

Ističe se i da je Hejvud odmah izašao da pomogne. "Istog momenta je pružio pomoć povrećenom čoveku, jedan od očevidaca je pomogao da se mobilizuje, dok je Hejsmit ostao sa njima dok se nije pojavila Hitna pomoć. On nije bio pod dejstvom alkohla ni droga, niti je vozio prebrzo. Jednostavno, sve ovo bila je nesreća. Obavestili su nas da je pešak doživeo ozbiljne povrede, ali da je u stabilnom stanju. Svi se molimo za njega i njegovu porodicu. Takođe, Hejvud je zahvalan svima na porukama podrške i više nećemo komentarisati ovu situaciju", zaključuje se u saopštenju.

Hejsmit igra na poziciji krila i ove sezone prosečno beleži 5,7 poena, 2,8 skokova i 1,1 asistenciju po meču.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track