OTKRIVENO! EVO KOLIKO JE JOKIĆ ZARADIO NA OL-STARU! Suma koju nije "ni osetio" - igrači pričaju između sebe i traže veću lovu!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

nba

OTKRIVENO! EVO KOLIKO JE JOKIĆ ZARADIO NA OL-STARU! Suma koju nije "ni osetio" - igrači pričaju između sebe i traže veću lovu!

Košarka -

NBA Ol-star predstavlja samo zabavu za igrače, takmičarski naboj ne postoji.

Komesar lige Adam Silver i njegovi saradnici pokušavaju na sve načine to da promene, vratili su format na Istok protiv Zapada, mada ni to nije pomoglo. Igrači ne žele da "zapinju". Traže se nove ideje, pa je tako otkriveno i šta košarkaši žele.

Prema navodima pouzdanog portala "Atletik" NBA igrači bi želeli da budu plaćeni za to što učestvuju na Ol-staru. Kao što je bio slučaj sa turnirom koji je organizovan usred sezone gde je svako od članova pobedničkog tima dobio po 500.000 dolara.

"Igrači su pričali između sebe i voleli bi da dobiju novac za to. Jednostavno je, živimo u eri koju bismo nazvali 'plati da igram'. Po trenutnim pravilima svaki igrač u pobedničkom timu na Ol-staru dobija po 100.000, a u poraženom po 25.000 dolara", navodi se u tekstu.

Nikola Jokić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Svesni su i igrači da na terenu nema nekog takmičarskog naboja ni želje za tim.

"Za mene je ovo Ol-star meč, zabava, rekao bih da nikada neće biti nešto preterano takmičarski. Ne znam šta može da se uradi da bi bilo više takmičarski. Jednostavno, ovo je pauza, kao odmor i niko neće da dolazi ovde da se takmiči", rekao je Entoni Edvards, as Minesote.

Podsetimo, na Ol-star meču u Indijanapolisu Istok je ubedljivo savladao Zapad rezultatom 211:186.

Nikola Jokić bio je deo poraženog sastava, a meč je završio sa 13 poena, devet asistencija i četiri skoka

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:29

Fešta uz srpsku muziku na svadbi NBA zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track