SEZONA JE TAKVA - MALO IGRAŠ GORE, MALO DOLE! Aleksa posle sjajne partije OTVORIO DUŠU: To je nešto najlepše!
Foto: STARSPORT / Shutterstock Editorial / Profimedia

utisci

SEZONA JE TAKVA - MALO IGRAŠ GORE, MALO DOLE! Aleksa posle sjajne partije OTVORIO DUŠU: To je nešto najlepše!

Košarka -

Reprezentativac Srbije Aleksa Avramović izneo je svoje utiske nakon pobede nad Finskom na startu kvalifikacija za Eurobasket 2025. godine.

Junak trijumfa Orlova bio je borbeni košarkaš Partizana, koji je u momentima kada je naš tim gubio postigao neke izuzetno važne poene i energijom u odbrani pokrenuo ekipu. Meč je završio sa 18 poena i ponovo bio "iks faktor".

"Sporije smo krenuli u prvoj četvrtini, oni su igrali čvrsto, mi smo posle toga bili bolji, sveli ih na mali broj poena, kada smo podigli agresivnost u odbrani sve se otvorilo. Na kraju velika razlika, idemo dalje. Sledi Gruzija", počeo je Avramović.

Po igri na parketu podsetio je na Aleksu iz Manile.

"Pa dobro, generalno gledano sezona je takva da malo igraš gore, malo dole, promenljivo, treba tražiti kontinuitet. Mi smo ga našli u drugom poluvremenu."

Posebno se zahvalio navijačima koji su ispunili dvoranu.

"Hvala publici koja je došla, hala je bila puna. Hvala svima još jednom, posebno toj deci koja je došla u velikom broju, drago nam je što smo mogli da ih podstaknemo da dođu i da uzmu nešto pozitivno od nas."

U jednom momentu najmlađi navijači skandirali su svom idolu "MVP, MVP..."

"Hvala im puno, uvek je poseban osećaj i lepo je, uvek ću biti tu, hvala im stvarno, to je nešto najlepše", poručio je Aleksa.

Kurir sport/J.M./Mondo

06:07

ALEKSA MI JE PRIŠAO, ZAGRLIO I SVIMA REKAO - OVO MI JE PRVI TRENER Profesor Bokić otkrio detalje susreta sa košarkaškom zvezdom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track