ČUVENI HRVAT PECNUO PEŠIĆA ZBOG DUBAIJA! Aco Petrović se zapitao: "Hoće li i dalje ostaje pri ideji da se ABA liga razmontira"
Foto: @starsport

tvit

ČUVENI HRVAT PECNUO PEŠIĆA ZBOG DUBAIJA! Aco Petrović se zapitao: "Hoće li i dalje ostaje pri ideji da se ABA liga razmontira"

Košarka -

Juče je pravo niotkuda odjeknula vest da bi selektor košarkaške reprezentacije, Svetislav Pešić, mogao da preuzme Dubai, klub koji bi od sledeće godine trebalo da igra u ABA ligi i Evrokupu.

On je o tome otvoreno govorio nakon utakmice Srbije i Finske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Iskusni stručnjak istakao je da nema nikakve planove, kao i to da nikakvih ponuda nije bilo.

- Uvek se priča kod nas. Brinu se tuđe brige. Najiskrenije vam kažem, bez ikakve potrebe da nešto muljam, ili lažem. Nemam nikakve planove posle Olimpijskih igara. To mi je glavna preokupacija. Koliko ja znam, nije bilo nikakvih ponuda niti pregovora sa Dubaijem. Imam prijatelje tamo kojima pomažem koliko mogu - rekao je Svetislav Pešić.

Povodom toga, oglasio se i hrvatski košarkaški stručnjak Aco Petrović koji se zapitao sledeće:

- Interesuje me, jer se po medijima proširila vest, da li je tačno da bi gospodin Pešić trebalo da preuzme trenersku poziciju u ekipi Dubaija, koja bi u sledećoj sezoni trebalo da igra ABA ligu i Evrokup? Ukoliko jeste, da li Pešić i dalje ostaje pri ideji da se ABA razmontira - napisao je Aco Petrović na društvenoj mreži "X".

Bonus video:

Bonus video:

04:19

Svetislav Pešić o povredi Boriše Simanića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track