DIRLJIVO - SRPSKI TRENER NIJE ZABORAVIO SVOG PRIJATELJA DEKIJA: Darko nakon poraza od Voriorsa još jednom odao počast Milojeviću!
Foto: Printscreen

divan gest

DIRLJIVO - SRPSKI TRENER NIJE ZABORAVIO SVOG PRIJATELJA DEKIJA: Darko nakon poraza od Voriorsa još jednom odao počast Milojeviću!

Košarka -

Trener Toronta bio je dobar prijatelj sa prerano preminulim Dejanom Milojevićem...

Trener Toronta Darko Rajaković odao na utakmici protiv Golden Stejt Voriorsa odao je počast nedavno preminulom treneru tima iz San Franciska i svom dobrom prijatelju - Dejanu Milojeviću.

Nakon poraza svoje ekipe (120:15) Darko se na konferenciji za medije pojavio u crnom duksu na kom je velikim slovima pisalo "BRATE", uz inicijale "DM" u srcu.

Podsetimo, Dejan Milojević preminuo je 17. januara u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara.

Nakon iznenadne smrti kolege i dobrog prijatelja Rajaković je bio potpuno slomljen.

"Bio je košarkaš, bio je petica manja od dva metra, a bio je najbolji skakač i dabl-dabl mašina u Evroligi. Igrao je za državni tim, osvajao je titule, igrao je za Partizan i imao je ogroman uticaj na mlade igrače. Kao trener je prvo radio u Megi i trenirao je Nikolu Jokića, kao i mnoge druge igrače, pomogao je mnogima za tih deset godina. Pomogao je da mnogo igrača napravi korak u karijeri. Kad smo poslednji put sedeli pričao je da mu je san da bude selektor Srbije, pričali smo o planovima. Nažalost, nije više sa nama", rekao je tada Darko.

Kurir sport/J.M.

02:57

Dejan Milojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track