BIĆU ISKREN - MNOGI SU ŽELELI DA VIDE MOJ NEUSPEH! Lebron posle neverovatnog podviga rešio da OTVORI DUŠU: Samo sam sebi rekao...
Foto: Printscreen

otvoreno

BIĆU ISKREN - MNOGI SU ŽELELI DA VIDE MOJ NEUSPEH! Lebron posle neverovatnog podviga rešio da OTVORI DUŠU: Samo sam sebi rekao...

Košarka -

Proslavljeni američki košarkaš Lebron Džejms postao je jedini igrač u istoriji NBA lige koji je postigao više 40.000 poena.

Magičnu brojku od 40 hiljada prešao je pre dva dana na utakmici protiv Denver Nagetsa.

Nakon neverovatnog podviga jedan novinar pitao je Lebrona kakav savet bi, da može, dao 18-godišnjem Lebronu Džejmsu.

Usledio je izuzetno zanimljiv odgovor:

Iskreno, ne bih mu ništa govorio, jer osamnaestogodišnji LeBron imao je odličan stav. Bio je stavljen u situaciju u koju ne bih poželeo da osamnaestogodišnjaci budu stavljani, ali imao je svoju glavu… Odgojen je na pravi način od strane svoje majke. Odgojen je na pravi način od strane svojih trenera u maloj ligi. Bio je odgovoran prema svojim prijateljima. Upoznao je jednu mladu damu u srednjoj školi koja ga je podržavala na njegovom putu ka vrhu," rekao je James, navodeći faktore i ljude koji su mu pomogli na putu.

"I onda je samo sebi rekao, ‘Ako želiš da stvoriš ime za sebe, svoje prezime, svoju porodicu i svoje prijatelje, svoj grad, jedini način na koji će se to dogoditi je da ostaneš fokusiran i uložiš trud.’ Pored moje porodice, mojih prijatelja i mog grada, neki ljudi, da budem sasvim iskren s vama, svi su želeli da vide moj neuspeh kad sam stigao u ligu,” dodao je Džejms.

Kurir sport/J.M./Basketballsphere

03:09

SPORT U SLUŽBI POLITIKE: Poruke na dresovima nosilo 285 od 350 košarkaša NBA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track