REČI KOJE MOGU DA ZABRINU! Da li će Jokić nastupati za Srbiju na Olimpijskim igrama? "Nemamo još potvrdu, sezona je dugačka..."
Foto: Kamaryt Michal / ČTK / Profimedia

hoće li u pariz?

REČI KOJE MOGU DA ZABRINU! Da li će Jokić nastupati za Srbiju na Olimpijskim igrama? "Nemamo još potvrdu, sezona je dugačka..."

Košarka -

Da li će Nikola Jokić nastupati za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu? Ovo pitanje zanima sve u našoj zemlji, a ako je verovati rečima Vlade Divca, centar Denvera i dalje nije siguran na spisku putnika za Pariz.

- Pre svega, nemamo još potvrdu da li će igrati ili ne. Jasno je da je sezona dugačka i moramo da mu damo prostora da vidimo kako će reagovati na umor po završetku takmičenja. Ako bude igrao za Srbiju, biće to velika stvar. On je heroj u svojoj zemlji, po meni jedan od najboljih košarkaša u istoriji, svakako najbolji trenutno u ligi. Za sve bi bilo jako dobro ako bi bio u sastavu Srbije - rekao je Divac u jednoj emisiji na NBA radiju.

Dakle, jedan od najboljih igrača na planeti i dalje nije prelomio da li će predstavljati našu zemlju u Parizu, te ćemo konačan odgovor na ovo pitanje dobiti tek po završetku NBA sezone.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track