EMOCIJA DO NEBA! SINOVI SINIŠE MIHAJLOVIĆA U ZVEZDINIM DRESOVIMA U ARENI: Mihini naslednici pokazuju ljubav prema "tatinom klubu"!
Foto: Printscreen

prelepo

EMOCIJA DO NEBA! SINOVI SINIŠE MIHAJLOVIĆA U ZVEZDINIM DRESOVIMA U ARENI: Mihini naslednici pokazuju ljubav prema "tatinom klubu"!

Košarka -

KK Crvena zvezda odigrala je evroligašku utakmicu protiv Makabija, a u publici je bio veliki broj poznatih. Među njima i sinovi Siniše Mihajlovića, Dušan i Nikolas, zajedno sa Mihinim rođenim bratom, svojim stricem Draženom.

Mihini naslednici su nakon očeve smrti redovni posetioci Beograda, pa su prošle nedelje išli i na "večiti" derbi na stadionu Zvezde, gde je njihov otac otvarao nebo 1991. godine protiv Bajerna.

Ovog četvrtka, na košarkaškoj utakmici u Štark areni, Mihajlovići su obukli dresove košarkaša Zvezde Nemanje Nedovića i Miloša Teodosića i u njima pratili meč tima Janisa Sferopulosa protiv Makabija.

Siniša Mihajlović preminuo je u decembru 2022. godine posle višegodišnje borbe protiv leukemije, a za sobom je ostavio ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana, Nikolasa i Marka. Jednom prilikom je otkrio da za njegovog života oni nisu rado pričali srpski, a možda se to promenilo u periodu nakon njegove smrti.

"Oni razumeju srpski, ali ne pričaju srpski jezik. Nije problem to što se nisam potrudio. Nije da ne znaju, oni neće da pričaju. Imaju neku blokadu. Moja majka kad dođe, onda sa njom pričaju sve. Ali na primer, sa mnom ne pričaju. Ako im kažem na srpskom, odgovore mi na italijanskom. I moja majka kad im govori na srpskom, oni sve razumeju", rekao je Siniša za B92.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

03:56

MIHAJLOVIĆ JE ČOVEK KOJI JE SPOJIO NESPOJIVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track