TEODOSIĆ POSLE PORAZA OD PAO: Teško je motivisati se u meču koji nema rezultatski značaj - nije nam odgovarao kriterijum suđenja
Foto: Petar Aleksić

EVROLIGA

TEODOSIĆ POSLE PORAZA OD PAO: Teško je motivisati se u meču koji nema rezultatski značaj - nije nam odgovarao kriterijum suđenja

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u Beogradu od Panatinaikosa sa 76:89 (20:29, 21:22, 15:19, 19:20), u utakmici 30. kola Evrolige.

Crveno-beli su doživeli i 20. poraz u Evroligi i trenutno su na 16. poziciji na tabeli, dok je Panatinaikos treći sa skorom 19/11.

"Teško je igrati utakmice bez rezultatskog značaja, ali moramo da ih iskoristimo za ono što dolazi. Treba da budemo fer i odužimo se navijačima maskimalnim pristupom. To je vrsta karaktera, na tome treba da radimo", rekao je Teodosić i dodao:

"Teško je motivisati se, a onda dođe i sporan sudijski kriterijum. Nije pravo kada igraš, ostalo nam je još četiri kola do kraja, moramo da odigramo muški! Sledi Virtus, njima pobeda treba, ali mi idemo da pobedimo i zagorčamo nekom život od tih ekipa."

02:58

Teodosić posle poraza od Panatinaikosa

Košarkaši Crvene zvezde će u narednom kolu Evrolige dočekati Virtus iz Bolonje, dok će Panatinaikos ugostiti Barselonu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track