NAJBOLJA PARTIJA POKUŠEVSKOG U NOVOM KLUBU! Šarlot doživeo ubedljiv poraz: Aleksej ODLIČAN, ali Vasa se nije proslavio! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

NAJBOLJA PARTIJA POKUŠEVSKOG U NOVOM KLUBU! Šarlot doživeo ubedljiv poraz: Aleksej ODLIČAN, ali Vasa se nije proslavio! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Šarlota doživeli su peti neuspeh u nizu, pošto su prethodne noći ubedljivo poraženi od ekipe Klivlenda rezultatom 115:92.

Mladi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski prikazao je najbolju partiju od dolaska u redove Hornetsa. Za 19 minuta igre upisao je 11 poena (4/7 šut iz igre, 1/2 za tri poena), pet skokova, tri asistencije, dve ukradene lopte i jednu blokadu.

Nažalost, Vasilije Micić je potpuno podbacio, imao je verovatno najgoru partiju od dolaska u Šarlot. Ponovo je bio starter, proveo je 30 minuta na parketu, ali je imao katastrofalan učinak. Upisao je samo dva poena, četiri asistencije i dva skoka. Iz igre je šutirao 1/4 (0/1 za tri poena).

Najzslužniji za trijumf Kavsa bio je Žorž Nijang sa 19 postignutih poena, a kod Šarlota se istakao Brendon Miler sa 24 poena.

Kurir sport/J.M.

16:03

URAMIĆU SLIKU DUELA SA LEBRONOM: Pokuševski o NBA, Jokiću, Partizanu, Zvezdi, Novom Sadu i Balaševiću VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track