TRISTAN VUKČEVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O ODLASKU IZ PARTIZANA: To je bila MOJA ODLUKA! Dobili su dobro obeštećenje!
Foto: @starsport

otvoreno

TRISTAN VUKČEVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O ODLASKU IZ PARTIZANA: To je bila MOJA ODLUKA! Dobili su dobro obeštećenje!

Košarka -

Doskorašnji košarkaš Partizana Tristan Vukčević upisao je svoje prve poene u NBA karijeri.

U trijumfu nad Čikagom za devet minuta igre zabeležio je šest poena i tri skoka. Poene je postigao van linije 7,25, ubacio je dve trojke iz četiri pokušaja.

Nakon meča Tristan je za "RTS" govorio o sjajnoj podršci koju je imao na ovom meču, dolasku u NBA i prilično neočekivanoj odluci da usred sezone napusti Partizan.

"Bilo je stvarno super. Znam da u Čikagu ima dosta Srba koji su mi pružili veliku podršku. Lepo se osećam jer su me svi dobro prihvatili", izjavio je Vukčević.

Istakao je da mu je drago što je već na drugom meču u dresu "Čarobnjaka" dobio ozbiljniju minutažu.

"Stvarno sam srećan zbog poverenja koje mi je ukazao trener. U Evropi je bilo teško, a sada moram u potpunosti da promenim stil igre, s obzirom na to da se ovde igra drugačija košarka. To mi ne predstavlja problem, za sada idem dan po dan i što više budem igrao biću sve bolji" rekao je Vukčević.

Prvi put govorio je i o odlasku iz Partizana.

"Da... Dobro plaćeno obeštećenje Partizanu. To je bila moja odluka. Hteo sam da dođem ovde. Ne znam koji je plan dalje, idem dan po dan. Ovo radim ceo život, nije mi problem da uđem brzo u sistem. Volim da igram košarku. Što više sam na terenu to mi je bolje", poručio je Vukčević.

Kurir sport/J.M./RTS

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track