"BIĆU ISKREN, JOKIĆ SE UZBUDI ZBOG OVAKVIH VEČERI!" Trener Denvera objasnio zašto je SPREČIO Srbina da dođe do tripl-dabla
Foto: AP Jack Dempsey

NBA

"BIĆU ISKREN, JOKIĆ SE UZBUDI ZBOG OVAKVIH VEČERI!" Trener Denvera objasnio zašto je SPREČIO Srbina da dođe do tripl-dabla

Košarka -

Trener Denvera, Majkl Meloun, govorio je o Nikoli Jokiću nakon pobede protiv Memfisa.

Propustio je srpski centar jednu utakmicu zbog povrede, a onda se vratio i bio blizu tripl-dabl učinka.

Za 31 minut u igri je postigao 29 poena, 11 skokova i osam asistencija, a uz to je imao i tri ukradene lopte i jednu blokadu.

Meloun je Jokića izbacio iz igre krajem treće četvrtine, a u četvrtoj nije bilo potreba da ga vrati u igru, pa je tako "sprečen" da dođe do novog tripl-dabla.

"Mislim da je njegov način razmišljanja da će igrati ovu igru, ali će takođe uživati u pokušaju da pomogne nekom od ovih drugih momaka koji možda nemaju redovne minute i da se uveri da ćemo izvući maksimum iz minutaže svih. On čini sve boljim. Zato je on zaista veliki igrač", rekao je Meloun nakon meča.

Somborac je vodio Nagetse do pobede bez pomoći Džamala Mareja i Erona Gordona.

"Biću iskren, mislim da se Nikola Jokić uzbudi zbog ovakvih večeri. Mislim da on obožava da pomaže drugim momcima. Nikola jednostavno osnažuje te momke", dodao je trener Denvera.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track