POBEDA PARTIZANA U PODGORICI PRESELA NEKIM IGRAČIMA: Obradović zakazao trening po povratku u Beograd
Foto: Starsport©

Nije potpuno zadovoljan

POBEDA PARTIZANA U PODGORICI PRESELA NEKIM IGRAČIMA: Obradović zakazao trening po povratku u Beograd

Košarka -

Trener Partizana Željko Obradović zadovoljan je pobedom u Podgorici nad ekipom Budućnosti, ali ne i zalaganjem pojedinih igrača.

Partizan je slavio u "Morači" u direktnom dvoboju za drugo mesto sa 89:83.

No, ova pobeda će očigledno presesti nekim košarkašima Partizana, pošto je Obradović zakazao trening za ponedeljak ujutru, odmah po dolasku u Beograd iz Podgorice.

-Izuzetno lepa utakica, u lepoj atmosferi. Hvala ekipi Budućnosti na lepom gostoprimstvu. To je primer fer-pleja. Evidentno je da je utakmica odlučena u zadnjih par poseda. Možda je i težak šut Zeka Ledeja doneo razliku. Odigrali smo prilično koncentrisano zadnju odbranu. Imali smo dva treninga da pripremimo utakmicu, Budućnost nešto više vremena. Ledej je propustio pet utakmica. Videlo se koliko je on bitan za svaki segment igre. I Budućnost je igrala veoma dobro. Recept je da Panter, Ledej i Naneli budu na svom nivou, ali i igrači sa klupe, koji su na prošloj utakmici postigli samo tri poena. Igrači treba da shvate da košarka nije samo dati koš. Zakazao sam već sutra ujutru nekima trening, pravo sa aerodroma. Da vidimo šta se dešava sa njima - poručio je Obradović.

Partizan narednu utakmicu igra u četvrtak, i to u Berlinu protiv Albe u veoma bitnoj situaciji u Evroligi.

Kurir sport

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track