NI OBRADOVIĆ, NI SFEROPULOS... Čuveni Hrvat "ZAPALIO" region: Jednoglasno smo ga izabrali za TRENERA GODINE ABA lige, ali...
Foto: Starsport

iskreno

NI OBRADOVIĆ, NI SFEROPULOS... Čuveni Hrvat "ZAPALIO" region: Jednoglasno smo ga izabrali za TRENERA GODINE ABA lige, ali...

Košarka -

Bliži se polako onaj najzanimljiviji deo ABA lige i doigravanje koje uvek sa sobom nosi mnoge nepoznanice. Ekipe se spremaju i prave plan da se domognu što bolje pozicije na kraju.

Ipak, uporedo sa ekipama sve glasnije se priča i o potencijalnom najboljem treneru regionalnog takmičenja za sezonu 2023/24, a sada se javio i čuveni hrvatski trener Aco Petrović.

Marko Barać
foto: Starsport

Prema njeogovim rečima svi učesnici poznatog podkasta "Aba talks" su se usaglasili da bi trener godine trebalo da bude šef stručnog štaba Mege Marko Barać.

- Četvorica učesnika podkasta "ABA Talks" jednoglasno su glasali za Marka Baraća za titulu trenera godine. Ali insajder ptica kaže da su treneri glasali drugačije. Onda neka javnost proceni ko ima jače argumente - napisao je Aco Petrović na svom nalogu na mreži "X".

Barać je sa beogradskim klubom ove sezone napravio fantastičan rezultat plasmanom u plej-of i pobedama nad Partizanom i Crvenom zvezdom.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track