"PRIČAO JE DA SAM LOŠA OSOBA, LOŠ SAIGRAČ, SLEPAC" Lesor BRUTALNO odgovorio Čoviću - nije mogao da prećuti, pa je "zapalio" mreže!
Foto: Nenad Kostić, Zorana Jevtić

odgovor

"PRIČAO JE DA SAM LOŠA OSOBA, LOŠ SAIGRAČ, SLEPAC" Lesor BRUTALNO odgovorio Čoviću - nije mogao da prećuti, pa je "zapalio" mreže!

Košarka -

Prvi čovek KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, gostovao je juče na TV Arena sport u emisiji "U obruču" i tom prilikom govorio o raznim temama.

Dotakao se predsednik crveno-belih i Matijasa Lesora, za koga tvrdi da je glavni "krivac" zbog odlaska Dušana Alimpijevića iz Crvene zvezde.

- U tom trenutku nismo imali drugi izbor, da vam kažem. Da je Dule Alimpijević bio slobodan, doveli bismo ga. A, kada njega pominjem, svedoci smo nepravde kako je on prošao u Zvezdi zahvaljujući nerazumnim i nerezonskim potezima tadašnjeg igrača Lesora, koji je nažalost sad mrzitelj Zvezde. Sećate se zicera u Podgorici, to je promenilo karijeru tada vrlo perspektivnom mladom treneru, koji je morao da ode, jer je bilo tu raznih zvižduka, napada, prozivanja... I napravio je karijeru, izvanrednu i mislim da spada u grupu nekolicine mladih, perspektivnih trenera na koje naša košarka treba da računa. Nismo imali izbor, Janis radi svoj posao vrlo korektno. Imam određene zadrške kad su strani treneri u pitanju, to je tačno, sezona se bliži kraju, on vodi u utakmicama sa našim najvećim rivalom 3:2, ne zaboravite da imamo jedan trofej, neki drugi nemaju nijedan - rekao je Čović.

Snažni centar nije želeo tek tako da pređe preko ovoga, pa je putem društvenih mreža odgovorio Nebojši Čoviću.

- Presmešno, tip priča kao da nije pokušao da me ocrni po Evropi, pričajući da sam loša osoba, loš saigrač, slepac i još kojekakva s...a koja je mogao da smisli. Imao sam samo 22 godine, a on je pokušao sve da bi mi s....o karijeru. Ali, na kraju dana, on mi je učinio uslugu - napisao je Lesor na društvenoj mreži "X".

Kurir sport

Bonus video:

01:29

LESOR POVEO NAVIJANJE Ludnica na aerodormu: Uzmi Željko evrotitulu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track