TUČA KOJA JE PROMENILA SVE: Košarkaš Reala se PRISETIO BOLNE TAČKE Grobara! "Dobijali smo PRETNJE SMRĆU, bilo je LUDO"!
Foto: Cordon Press / ddp USA / Profimedia

evroliga

TUČA KOJA JE PROMENILA SVE: Košarkaš Reala se PRISETIO BOLNE TAČKE Grobara! "Dobijali smo PRETNJE SMRĆU, bilo je LUDO"!

Košarka -

Kada se pomene Evroliga, navijačima Partizana je u glavi i dalje prošla sezona i tuča u Madridu koja je crno-bele odvojila od fajnal-fora.

Partizan je jednom nogom već bio u Kaunasu, vodili su 2-0 u seriji protiv Reala uz dva trijumfa u gostima, ali je nepromišljen potez kapitena Kevina Pantera na provokaciju Serhija Ljuja izazvao haos na parketu, a deblji kraj je po običaju izvukao srpski tim.

Suspenzije su bile surove, a crno-beli su na kraju .položili oružje pred ekipom koja je na kraju postala šampion Evrope.

Setio se ovih momenata Vensan Poarije, a centar Madriđana kaže da su pred dolazak u Beograd on i saigrači dobijali pretnje smrću.

- Sećam se da je bilo ludo, svi su dobijali pretnje smrću. Imali smo obezbeđenje, ogromno. Pre zagrevanja, ljudi su vrištali na nas. Ta emocija, čak i kad je protiv vas, to je ludo, igrati tu, to je ludo. Igrati u takvoj atmosferi... sad znam da svaki put kad budemo tamo sa Madridom, biće teško, nismo mogli ništa da čujemo, bilo je toliko glasno... Nikad nisam bio uplašen, delio sam autograme, slikao se sa navijačima, nemamo loše uspomene. Kad smo se vraćali ove godine, nadao sam se da će biti isto - rekao je Poarije za "Basket news".

Partizan je ovu sezonu završio na 11. mestu elitnog takmičenja, dok je real bio prvi i u četvrtfinalu će igrati sa pobednikom meča Baskonija - Virtus.

BONUS VIDEO:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track