PETRUŠEV ODUŠEVIO SAIGRAČE! Doneli mu tortu za rođendan, evo kako je ČASTIO CEO TIM: Tradicionalni, pravoslavni... (FOTO)
Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip / IPA / Profimedia

LEP GEST

PETRUŠEV ODUŠEVIO SAIGRAČE! Doneli mu tortu za rođendan, evo kako je ČASTIO CEO TIM: Tradicionalni, pravoslavni... (FOTO)

Košarka -

Reprezentativac Srbije, Filip Petrušev, častio je saigrače i članove trenerskog tima Olimpijakosa povodom svog 24. rođendana.

Najpre su saigrači iznenadili Filipa, koji je rođen 15. aprila 2000. godine, tako što su doneli tortu nakon jednog trenigna.

Tada je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Efesa i Mege obećao da će da se oduži.

Sada je častio ceo tim suvlakijem.

Košarkaški klub Olimpijakos time se pohvalio na društvenim mrežama.

"Srpski košarkaš je napravio trpezu za sve članove tima, ne sa sušijem, već sa tradicionalnim, pravoslavnim, grčkim suvlakijem!", navedeno je u objavi grčkog tima.

Petrušev je nakon odlične sezone u Megi proveo godinu dana u Efesu pre povratka u Srbiju gde je u dresu Crvene zvezde pružao veoma dobre partije u ABA ligi i Evroligi.

Oprobao se na startu ove sezone u NBA ligi, bio je deo Filadelfije i Sakramenta, ali je usledio brz povratak u Evropu gde je ponovo obukao crveno-beli dres, ovaj put ekipe iz Pireja.

Bonus video:

00:38

Neko simulira zvuk policije dok Petrušev daje izjavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track