PUSTIO STOMAČINU, TOTALNO SE ZAPUSTIO I ZAPREPASTIO SVET! Igrao 15 godina u NBA, bio peti pik na draftu a sada NE LIČI NA SEBE!
Foto: Gene Sweeney Jr. / Getty images / Profimedia

TRANSFORMACIJA

PUSTIO STOMAČINU, TOTALNO SE ZAPUSTIO I ZAPREPASTIO SVET! Igrao 15 godina u NBA, bio peti pik na draftu a sada NE LIČI NA SEBE!

Košarka -

Igrao je u NBA ligi do pre pet godina, bo je peti pik na draftu, ostao je legenda Severne Karoline, a sada bi ga teško prepoznali!

Samo nekoliko godina nakon kraja profesionalne karijere nekada dugogodišnji NBA plejmejker Rejmond Felton izgleda neprepoznatljvio.

Pojavio se u jednom podkastu u kome je pričao o brojnim NBA temama, a mogli smo da ga vidimo sa velikim stomakom i ozbiljnim viškom kilograma. Iako je već tokom trajanja karijere imao koji kilogram viška, ovo njegovo izdanje je mnoge iznenadilo.

Pogledajte kako on sada izgleda:

Rejmond Felton
foto: Printscreen

Rejmond Felton je bio prava NCAA zvezda pošto je Severnu Karolinu 2005. godine vodio do koledž titule. U timu sa budućim NBA igračima Marvinom Vilijamsom, Šonom Mejom, Rašadom Mekantsom, Dejvidom Noelom i Rejšonom Terijem ušao je u legendu a onda su ga Šarlot Bobketsi uzeli kao petog pika na draftu.

Ostao je pet godina u Bobketsima, a najveći trag ostavio je u Njujork Niksima gde je nastupao u dva navrata. Potrajao je čak 14 sezona u NBA i nastupao je i za Denver, Portland, Dalas, Los Anđeles Kliperse i na kraju Oklahomu. Prosečno je u NBA karijeri na skoro 1.000 mečeva imao 11,2 poena, 5,2 asistencije i 3 skoka po meču, a ovako je izgledao tokom karijere:

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:29

Fešta uz srpsku muziku na svadbi NBA zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track