LESOR NAPRAVIO "CIRKUS" U EMISIJI! Matijas pevao navijačku pesmu, a onda ga je ATRAKTIVNA voditeljka jednim gestom oduševila VIDEO
Foto: Printscreen

nasmejao sve

LESOR NAPRAVIO "CIRKUS" U EMISIJI! Matijas pevao navijačku pesmu, a onda ga je ATRAKTIVNA voditeljka jednim gestom oduševila VIDEO

Košarka -

Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor gostovao je u emisiji "OPAP Game Time", u kojoj je atraktivnoj grčkoj novinarki Lili Kountoriotis odgovarao na mnoga pitanja koja zanimaju košarkašku javnost.

U jednom trenutku, Lili je pitala bivšeg košarkaša Partizana koja navijačka pesma atinskog kluba mu je omiljena.

Naime, taman kada je krenuo da objašnjava da je u pitanju pesma koja počinje sa "vudu, vudu", Lili ga je prekinula, ustala i donela megafon koji je nekako postao njegov zaštitni znak. Centar Panatinaikosa nije ostao imun na ovo, a njegov izraz lica dovoljno govori koliko se oduševio poklonu voditeljke.

- Imam jedan, ostavio sam ga kod kuće - rekao je Francuz, a na pitanje da li zna da ga koristi dodao je:

- Da, znam. Koristio sam ga mnogo prošle godine - rekao je igrač poreklom sa Martinika.

Lesor je potom počeo da peva pomenutu pesmu navijača Panatinaikosa, društvo su mu pravili i gosti u studiju, a istakao je i da se nada da će na kraju sezone koristiti megafon povodom osvajanja titule evropskog šampiona.

Matijas Lesor
foto: EPA/Georgia Panagopoulou

Voditeljku je zanimalo i Lesorovo mišljenje o tome gde će biti popularniji, u Srbiji ili Grčkoj, ako PAO uzme Evroligu.

- U Atini. Ne mogu da zamislim koliko će ludo biti ako uzmemo EL. Za to nam je potrebno još pet pobeda - istakao je Francuz.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:21

Dusko Vujosevic, grobari, Partizan, kosarka, arena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track