"ZA MENE JE SEZONA ZAVRŠENA!" Važan košarkaš Zvezde otkrio UŽASNU VEST: Kost je pukla na dva dela, a bila je bezopasna situacija!
Foto: Starsport

PROBLEM

"ZA MENE JE SEZONA ZAVRŠENA!" Važan košarkaš Zvezde otkrio UŽASNU VEST: Kost je pukla na dva dela, a bila je bezopasna situacija!

Košarka -

Košarkaš Crvene zvezde, Adam Hanga, poručio je da najverovatnije neće ponovo igrati ove sezone.

Iskusni bek je tako otkrio izuzetno lošu vest pred samu završnicu sezone, odnosno odlučujuće utakmice u ABA ligi, zatim i prvenstvo Srbije.

"Najverovatnije je sezona za mene završena. Polomiio sam kost na dva dela, juče sam skinio gips i moraću da mirujem između šest i osam nedelja", rekao je Hanga za mađarsku televiziju "M1", a preneo je "nemzetisport.hu".

Podsetimo, dva dana pre oglašavanja nekadašnjeg košarkaša Real Madrida i Barselone, između ostalih ekipa, Crvena zvezda je objavila da je došlo do povrede na jednom treningu.

Adam Hanga
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Košarkaš je objasnio šta se dogodilo.

"Tokom treninga u utorak primio sam udarac u ruku. Bila je potpuno bezazlena situacija, borili smo se za loptu, zglob moje ruke je išao prema gore, a lakat mog saigrača prema dole. Nažalost, metakarpalna kost je pukla na dva dela", objasnio je Mađar.

Kurir sport/nemzetisport.hu

Bonus video:

02:38

Hanga posle poraza od Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track