ŠOK POTEZ - BACIO MIKROFON I IZJURIO SA KONFERENCIJE! Pogodio ih poraz od Denvera: Dejvis imao IZLIV BESA , Lebronu krive sudije!
Foto: Printscreen

ISPADI

ŠOK POTEZ - BACIO MIKROFON I IZJURIO SA KONFERENCIJE! Pogodio ih poraz od Denvera: Dejvis imao IZLIV BESA , Lebronu krive sudije!

Košarka -

Ko gubi ima pravo da se ljuti....

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa teško su podneli novi poraz od ekipe Denver Nagetsa.

Tim iz Kolorada je košem Mareja uz zvuk sirene savladao Lejkerse rezultatom 101:99 i tako poveo prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije sa 2:0.

Prve zvezde tima iz LA Entoni Dejvis i Lebron Džejms nisu uspeli da sakriju bes nakon bolnog neuspeha, desetog u nizu protiv Jokića i družine.

Ogorčeni Dejvis svojim ponašanjem šokirao je novinare na konferenciji koja je usledila nakon meča.

Kada su ga zamolilili da prokomentariše poslednji napad Nagetsa, centar Denvera dao je kratak odgovor i ljutito napustio salu.

"Džamal Marej je pogodio", rekao je Dejvis, a onda bacio mikrofon i izjurio sa konferencije za medije.

Njegov saigrač Lebron Džejms žalio se na suđenje posle meča.

Osvrnuo se na jednu spornu situaciju iz finiša treće deonice kada arbitri nisu dosudili faul nad Dianđelom Raselom. Na nepunih 40 sekundi do kraja treće deonice, Rasel je krenuo u prodor ka košu pored Majkla Portera Džuniora.Plej "jezeraša" je izbacio loptu, a potom ga je po licu udario krilni košarkaš Nagetsa.

"Ne znam šta se dešava tamo gde gledaju usporene snimke, da budem iskren. D-Lo (Dianđelo Rasel, prim. aut.) je očigledno udaren u lice na prodoru. Za šta je*ote imamo to, ako će da bude ovako. Nema smisla. Smeta mi. To s*anje je kao... Upravo sam video i šta se desilo na utakmici Siksera i Niksa takođe. Šta radimo? To je je*eno glupo", rekao je Lebron kom sigurno sledi kazna zbog ovih komentara i još jednom ponovio:

"Za šta je*ote imamo usporene snimke? Šta radimo?"

Kurir sport/J.M.

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track