"OPET ĆU DA KAŽEM DA NEMA ŠANSE DA JOKIĆ OSVOJI NBA LIGU" Miško Ražnatović OČITAO LEKCIJU Amerikancima: Prošle su te godine...
Foto: Starsport

zanimljiva izjava

"OPET ĆU DA KAŽEM DA NEMA ŠANSE DA JOKIĆ OSVOJI NBA LIGU" Miško Ražnatović OČITAO LEKCIJU Amerikancima: Prošle su te godine...

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić plasirao se sa Denverom u polufinale Zapadne konferencije gde u noći između subote na nedelju počinje plej-of seriju sa Minesotom. Svi se nadaju da će Jokić ponovo pokazati da zaslužuje MVP priznanje, a u to je ubeđen i njegov agent Miško Ražnatović. U emisiji "U obruču" na TV Arena Sport, kazao je otvoreno da prošle godine nije verovao da Denver može do titule, pa je odlučio da "nastavi tradiciju" kako ne bi izbaksuzirao Nagetse.

"Svaki put pomislimo 'to je to' od Jokića, a onda se desi još... Izuzetno, zaista. Kad su me prošle godine pitali da li Denver ima šanse da uzme titulu, rekao sam decidirano - nema šanse. Sad ću opet to da kažem, pa neka opet osvoji. To je nemoguće kako igra, ona dodavanja posle Lejkersa...", hvalio je Ražnatović Jokića za njegove neverovatne partije zbog kojih su i svi u Americi počeli da "trljaju oči" i da mu priznaju da je zaista najbolji na svetu: "Godine osporavanja Jokića su prošle, više ih nema. Opustili su se i uživaju u onome što radi".

Miško Ražnatović, Nikola Jokić
foto: Starsport

Ražnatović je pohvalio i Nikolu Jovića iz Majamija koji je u svojoj drugoj sezoni u NBA ligi pronašao ulogu, iako je na početku čak bio i u razvojnoj ligi: "Sjajan je, nema igrača te visine koji igraju kao bekovi, a u Megi je dugo igrao beka. Negde u epicentru te njegove krize neigranja sam ga posetio u Majamiju i kao da sam imao kristalnu kuglu i rekao sam mu kad dođe, moraš da budeš spreman. Sad nema dileme, on je NBA igrač i starter. Rekao sam sebi pre godinu dana da za najviše pet godina mora da bude i on Ol-star igrač jer je četvorka najdeficitarnija pozicjja, dobiće kilograma, biće šut još bolji. A tu je i još jedna stvar - tek sada ulazi u starosnu dob kada je Jokić debitovao u NBA. Zaista puno verujem u njega, ali nisam jedini", naglasio je Ražnatović.

Zadovoljan je i Micićevom ulogom u Šarlotu, nakon što je u Oklahomi bio "na kraju klupe": "Vasa je najbolji evropski bek i tu nema dileme da mogu da igraju takvi igrači u NBA, samo je pitanje bilo da dobije minute i da igra", zaključio je poznati srpski košarkaški agent.

Kurir sport / Arena Sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track