OGLASIO SE NAJVEĆI MRZITELJ NIKOLE JOKIĆA: Na 0:2 likovao i najavljivao METLU za Denver, a onda mu je SRBIN POKVARIO RASPOLOŽENJE!
Foto: AP/David Zalubowski, Instagram

NBA

OGLASIO SE NAJVEĆI MRZITELJ NIKOLE JOKIĆA: Na 0:2 likovao i najavljivao METLU za Denver, a onda mu je SRBIN POKVARIO RASPOLOŽENJE!

Košarka -

Ubedljiv trijumf Jokićevog Denvera bacio je u očaj nekadašnjeg NBA centra i analitičara ESPN, Kendrika Perkinsa.

Košarkaši Denvera pobedili su u "Target centru" ekipu Minesote rezultatom 117:90 i prednost Timbervulvsa u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige smanjili na 2:1.

Čovek koji godinama unazad vodi sramnu kampanju protiv srpskog košarkaša Nikole Jokića očekivao je da će Minesota počistiti Nagetse, likovao nakon dva brejka Vukova u Bol areni i najavljivao "metlu" u ovoj seriji. Nakon ubedljivog trijumfa Jokića i družine oglasio se na društvenim mrežama:

"Ova utakmica je razočaranje", napisao je Perkins.

Podsetimo, Perkins je dospeo u žižu javnosti zbog svojih skandaloznih izjava o Srbinu. Udarao je ispod pojasa, prelazio svaku granicu pristojnosti, pokušavao da unizi Nikolu Jokića, čoveka koji je trostruki MVP NBA lige. Optuživao je Srbina da "pumpa" brojke kako bi imao trip-dablove i da ciljano na svakom meču povećava asistencije kako bi bio dvocifren u tri kolone.

Kurir sport/J.M.

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track