ŽELJKO OBRADOVIĆ ZAGRMEO: "JASNO JE zašto smo izgubili prva dva meča! Nije prevelika filozofija!"
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

aba liga

ŽELJKO OBRADOVIĆ ZAGRMEO: "JASNO JE zašto smo izgubili prva dva meča! Nije prevelika filozofija!"

Košarka -

Košarkaši Partizana se spremaju za treći meč finala ABA lige protiv Crvene zvezde, a ukoliko ne budu slavili u utakmici koja se igra u nedelju od 20.30 u Areni, crveno-beli će osvojiti titulu regionalnog šampiona.

Izabranici Janisa Sferopulosa su pred svojim navijačima bili sigurni, ostvarene su dve pobede, a sada se serija seli na Partizanov teren.

Ovim povodom se obratio i trener crno-belih Željko Obradović, koji je apostrofirao značaj domaće publike

- Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dve utakmice, nije velika filozofija, mislim da je svima jasno. Potrebno je da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča isključivo o košarci. Pozivam ovom prilikom navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cele godine, i opet ponavljam, da sve bude u fer i sportskoj atmosferi - rekao je Obradović.

Sličnog mišljenj je i najbolji pojedinac prve utakmice Džejms Naneli koji poziva Grobare da u što većem broju dođu i pruže podršku svojoj ekipi.

Partizan, Olimpijakos, Džejms Naneli
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

- Pozdrav za sve sjajne navijače Partizana. Znate da nam predstoji veoma važna utakmica u nedelju, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Ali molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kad smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odneo pobedu. Sad kad dolaze u našu kuću, moramo pokazati jednako poštovanje prema njima. Nemojte ništa bacati na teren, pustite nas da odigramo dobru utakmicu i neka se pitanje pobednika odluči na terenu - rekao je Džejms Naneli.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:34

Grobari traže novi ugovor za Obradovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track