SLOMILA GA ODLUKA SELEKTORA: To što ne idem na Olimpijske igre je NAJVEĆE RAZOČARANJE u mom životu!
Foto: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

reprezentacija francuske

SLOMILA GA ODLUKA SELEKTORA: To što ne idem na Olimpijske igre je NAJVEĆE RAZOČARANJE u mom životu!

Košarka -

Košarkaš Asvela Timoti Luvavu razočaran je jer ga selektor Francuske Vensan Kole nije uvrstio na spisak kandidata za Olimpijske igre u Parizu.

Kole je pre nekoliko dana objavio spisak od 19 igrača koji konkurišu za mesto na OI, a na njemu se nije našao bivši Luvavu i to ga je ozbiljno pogodilo.

"Veoma sam razočaran. Mislim da je to bilo najveće razočaranje u mom životu, u mojoj karijeri", rekao je Luvalu, košarkaš Asvela i igrač koji je u Tokiju sa Francuskom osvojio olimpijsko srebro.

"Odluka je doneta. Nisam selektor reprezentacije, samo košarkaš. Tu sam da dam 100 posto. Malo sam bio iznenađen, malo razočaran... Veoma razočaran, ali tako je. Takav je život, to je košarka. To nije jedna od stvari koje kontrolišem. Mogu da kontrolišem šta radim na terenu", rekao je Luvavu.

Na spisku kandidata su: Endru Albisi, Metju Strazel, Teo Maledon, Kilijan Hejs, Frenk Ntilikina, Nando de Kolo, Evan Furnije, Bilal Kulibali, Nikola Batum, Isaija Kordinije, Eli Okobo, Usman Dijeng, Nadir Ifi, Geršon Jabusele, Rudi Gober, Viktor Vembanjama, Matijas Lesor i Džejlen Hord.

Kurir sport/J.M/B92

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track