OGROMAN SKANDAL POTRESA NBA LIGU! ČUVENI AS PREGAZIO DEČAKU STOPALO KOLIMA: Košarkaš ga udario pa pobegao sa lica mesta!
Foto: Jared C. Tilton / Getty images / Profimedia

KATASTROFA

OGROMAN SKANDAL POTRESA NBA LIGU! ČUVENI AS PREGAZIO DEČAKU STOPALO KOLIMA: Košarkaš ga udario pa pobegao sa lica mesta!

Košarka -

Lamelo Bol je pregazio stopalo jednom dečaku koji mu je tražio autogram, a onda se samo odvezao sa lica mesta.

Skandal je izbio u Americi pošto je Tamarija Mekre tužila NBA zvezdu Lamela Bola i njegov klub Šarlot Hornetse. Razlog za to je što je plejmejker Hornetsa pregazio stopalo njenom sinu Angelu Džozefu automobilom. Ovaj 11-godišnjak je pokušavao da dobije autogram, a završio je u bolnici i na štakama.

"On je vikao: 'Lamelo, volim te, volim te, potpiši mi se, daj mi autogram! Da li možeš da i se potpišeš?' Onda sam samo videla mog sina kako pada i mislila sam da je nešto ispustio", rekla je Tamarija Mekre.

Lamelo Bol
foto: AP

Porodični advokat Kameron De Brun je istakao da od Lamela Bola za sada nije tražena nikakva nadoknada jer u policijskom izveštaju o incidentu nema njegovog imena. Zbog toga je porodica Mekre morala da tuži Bola i Šarlot Hornetse. Sam tim je dodat u tužbu jer porodica smatra da je klub morao da obezbedi uslove u kojima se ovakve stvari ne dešavaju.

Sam Lamelo Bol je izašao iz sezone u kojoj je odigrao samo 22 meča zbog povrede zgloba. Prosečno je beležio 23,9 poena i 8 asistencija po meču, ali je u prošle dve sezone odigrao samo 58 utakmica. Zbog toga je tokom ove takmičarske godine uprava reagovala i dovela u tim Vasilija Micića koji je odigrao sjajnih pola sezone u Hornetsima i dokazao je da mu je mesto u NBA.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:29

Fešta uz srpsku muziku na svadbi NBA zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track