ŠOK - LJUBIMAC GROBARA NAPUŠTA PARTIZAN! Kurir ekskluzivno saznaje: Aleksa Avramović ide u Dubai! Spremni su da plate obeštećenje!
Foto: Starsport©

transfer

ŠOK - LJUBIMAC GROBARA NAPUŠTA PARTIZAN! Kurir ekskluzivno saznaje: Aleksa Avramović ide u Dubai! Spremni su da plate obeštećenje!

Košarka -

Partizan bi ovog leta mogao da ostane bez jednog od nosioca igre - reprezentativca Srbije i ljubimca navijača Alekse Avramovića.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Dubai je ozbiljno zainteresovan za asa Partizana i spreman je da plati ozbiljno obeštećenje za 29-godišnjeg košarkaša koji ima važeći ugovor sa crno-belima do kraja naredne sezone.

Nakon izuzetno neuspešne sezone u Evroligi i regionalnoj ABA ligi, Partizan kreće u totalnu rekonstrukciju tima. Ekipu je već napustio Amerikanac Frenk Kaminski, sa nekim igračima će se pozdraviti na kraju sezone, a pojedine će pokušati da zadrže u svojim redovima. Avramović ima ugovor sa klubom, ali crno-beli su spremni da ga se odreknu ako dobiju primamljivu ponudu.

Klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata će od naredne sezone igrati u Evrokupu, pa otuda i ne čudi zašto žele da naprave ozbiljan tim, a u samom vrhu liste jedan od junaka reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Manili.

Avramović je ove sezone u Evroligi prosečno beležio 10,2 poena, 1,8 skokova i 1,8 asistencija po meču.

Kurir sport/J.M.

04:46

Aleksa Avramović izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track