"ONI SIGURNO NEĆE ODUSTATI" Dalas na korak od finala, ali Dončić spušta loptu - njegovi saigrači treba da čuju ovu izjavu!
Foto: Sam Hodde / Getty images / Profimedia

nba

"ONI SIGURNO NEĆE ODUSTATI" Dalas na korak od finala, ali Dončić spušta loptu - njegovi saigrači treba da čuju ovu izjavu!

Košarka -

Košarkaši Dalasa poveli su sa 3:0 u finalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige, pošto su pred svojim navijačima savladali Minesota Timbervulvse rezultatom 116:107.

Blistao je Dalasov zvezdani tandem Dončić - Irving, koji je na ovom meču ubacio više od polovine poena Mavsa - čak 66!

Dončić je meč završio sa 33 postignuta poena (5/11 šut za tri), sedam skokova i pet asistencija, Kajri Irving je takođe ubacio 33 poena, a sjajnu partiju pružio je i Pi Džej Vašington koji je meč završio sa 16 poena i osam skokova.

"Nemojte to čak ni da izgovorite. Ali osećaj je sjajan. Moramo da razmišljamo o narednoj utakmici, moramo da igramo istim mentalitetom. Oni neće odustati. Potrebna nam je još samo jedna pobeda, samo još jedna. Oni imaju sjajan tim i ništa još nije gotovo. Moramo da ostvarimo još jednu pobedu, a ako je ostvarimo, onda će nam trebati i ostale", rekao je Dončić posle utakmice.

Sjajni Slovenac je pohvalio svog saigrača, Kajrija Irvinga, koji je takođe odigrao još jednu fenomenalnu partiju.

"Zato ga neki zovu, 'gospodin Četvrta četvrtina, zar ne? Rođen je za tu situaciju. Za klač situacije. Tako da je na nama samo da mu dodamo loptu. Neverovatno je što ga imamo u timu. Učiti od njega svakog dana, uvek nosi pozitivnu energiju", dodao je Dončić.

Kurir sport

Bonus video:

00:33

Dončić posle poraza otišao bez izjave

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track